Podmienky používania

Vstupom na našu webovú stránku súhlasíte s nasledujúcimi podmienkami. Pred použitím našej služby si dôkladne prečítajte tieto Podmienky.

Informácie uvedené na tejto webovej stránke nie sú určené na to, aby slúžili ako lekárska rada alebo sa používali na prevenciu, diagnostiku alebo liečbu akejkoľvek choroby. Vyhnite sa samoliečbe a poraďte sa so zdravotníckym pracovníkom.

Vždy sa riaďte pokynmi na štítkoch všetkých zakúpených produktov. Pred použitím akýchkoľvek produktov uvedených na tejto webovej stránke sa poraďte so svojím lekárom. Používanie našej webovej stránky je na vlastné riziko používateľa.

Naša webová stránka môže obsahovať odkazy na webové stránky alebo služby tretích strán, ktoré nevlastní ani neriadi zdraviednes.com. zdraviednes.com nemá žiadnu kontrolu nad obsahom, zásadami ochrany osobných údajov alebo postupmi webových stránok alebo služieb tretích strán.

Autorské práva

zdraviednes.com si vyhradzuje všetky práva na obsah tejto webovej stránky. Neoprávnené použitie materiálov chránených autorskými právami vrátane obrázkov, textu, grafiky, symbolov, webovej grafiky a iných údajov môže predstavovať porušenie autorských práv. Ak máte akékoľvek otázky alebo obavy týkajúce sa používania materiálu chráneného autorskými právami na tejto stránke, kontaktujte nás. Ďakujeme, že rešpektujete naše práva duševného vlastníctva.

Účel webovej stránky

Naša webová stránka poskytuje informácie o kozmetických a zdravotných produktoch pre jednotlivcov so záujmom o zdravý životný štýl. Ponúkame užitočné články o prírodných zložkách, tipoch pre krásu a zdravie. Tieto informácie nemajú nahradiť odbornú lekársku pomoc.